SealProC termékeitet forgalmazzuk. Egyei méret és kialakítás is elérhető.

Mérettartomány (Metrikus) 3-25mm között , (English) 1/8″-1″ méretig.

Zsinórok nagy többségét raktáron tartjuk!

Természetesen segítünk a tömörségi problémák megszüntetésén, tanácsadással, helyszínen is.

Négy fő típust emelnénk ki amivel a szelep, szivattyú és dugattyú tömítések 99% lefedhető az ipar és a mezőgazdaság minden területén:

1,SD2-216 pan fiber braided packing, PAN zsinór

Fonott tömítés, a poli-akril-nitril (PAN) szálba integrált kenőanyag segíti a kellően alacsony súrlódás kialakulását induláskor, s üzem közben is kenést biztosít. Nagyon jó kopásállóság, összenyomhatóság, rugalmasság jellemzi. Műszaki paraméterei megegyeznek, vagy inkább jobbak mint a tiszta tefloné, kivéve a PH értéket.Jól bevált szivattyúk és keverők forgó tengelyeinek, dugattyús szivattyúk rúdjainak és szerelvények orsóinak tömítésére.

2,SD1-09C EXPANDED GRAPHITE PACKING WITH GRAPHITE CORE és SD1-09MAX EXPANDED GRAPHITE BRAIDED PACKING WITH GRAPHITE CORE Tiszta Grafit Zsinórok

Ez a forradalmian innovatív tömítés tiszta, expandált grafitszalagokból lett hajlékony zsinórrá fonva, a későbbi kiszedést elősegítendő Karbon szálakat tartalmaz a sarkaiban(SD1-09MAX) vagy kisebb kersztmetszeteknék a középpontjában (SD1-09GC. Ez a konstrukció egyesíti a könnyű szerelhetőséget a kipróbáltan jó tömítőképességgel. Felhasználható forró víz, nagy nyomású- és hőmérsékletű gőz, forró hőközlő folyadékok, hidrogén gáz, ammónia, szerves oldószerek, szénhidrogének, mélyhűtött folyékony gázok, stb. tömítésére, néhány erős oxidálószer kivételével.Kiváló univerzális tömítőzsinór, mely jól használható szivattyúk forgótengelyeinek, dugattyús szivattyúk dugattyúinak és szelepek, tolózárak orsóinak tömítésére az erőművekben, a vegyiparban, s egyéb területeken.

3,SD 1-77 CARBON FIBER PACKING  Tiszta Szén szálas zsinór

Ez a tömítő zsinór nagy szilárdságú szénszálakból készült. A szálak között grafit szemcsék vannak, melyek tovább javítják a siklási tulajdonságokat. Ellenáll a legtöbb korrozív vegyi anyagnak. Kiváló hő elvezetőképességgel rendelkezik, a tengely és a tömítő zsinór súrlódása során keletkezett hőt kivezeti a tömszelenceház külső felületére, így sem a tengely, sem a tömítő zsinór nem károsodik. Alternatívát jelent a vegyi azbeszt tömítő zsinórokkal szemben, de lényegesen magasabb műszaki színvonalon. Jól alkalmazható különböző vegyi anyagok víz, gőz tömítésére, kivéve az erősen oxidáló közegek, nagyon erős oldószerek, stb.

4,SD1-24 PURE PTFE BRAIDED PACKING, NO OIL Tiszta kenőanyagmentes PTFE zsinór,

Ez a tömítés tiszta PTFE szálakból készült s nem tartalmaz semmilyen kenő- vagy impregnálószert. Használata ajánlott a finomvegyipar, az élelmiszeripar, a gyógyszergyártás területén, ahol a tömítőanyag oldódása és a tömítendő anyagba való keveredése nem engedhető meg. Ez a tömítés ellenáll a legtöbb vegyi anyagnak, kivéve a folyékony alkálifémeket. Kiválóan alkalmas szelepek, tolózárak orsóinak, valamint szivattyúk lassan forgó tengelyeinek tömítésére.