Nincs lehetetlen! Igyekszünk a megrendelőink egyedi igényeihez alkalmazkodva a felmerülő műszaki problémákat hatékonyan megoldani!

flight news

Termékek

Ismerje meg gyártóinkat és termékeiket! A piac bevált és elismert elismert márkáit forgalmazzuk!

alkalmazás

Termékeink főbb alkalmazási területe:

 • Folyékony gázok
 • Finomvegyipar
 • Kozmetikai ipar
 • Olaj- és Vegyipar
 • Víz, Szennyvíz ipar
 • Élelmiszeripar (élelmiszer és CIP/SÍP rendszerek)
 • Gyógyszeripar
PRO BC szivattyúzás
termékek

Termékpaletta

 

 • Szivattyúk PSG csoport termékei Blackmer, Mouvex, Finder (Neptun, Quattroflow,Wilden)

o   Centrifugál szivattyúk (0-6000m3/h és 0-80bar)

o   Centrifugál és Volumetrikus Bevonatos (PTFE/PFA/PP stb.) szivattyúktömítéses és tömítésmentes (mágneskuplungos, légrésmotoros) kivitelben

o   Volumetrikus szivattyúk (0.01 l/h-320m3/h 0-25bar) dugattyús, lapátkerekes, excentrikus, tömlős kialakítással, akár tömítésmentes kivitelben is.

o   Mágneskuplungos centrifugál szivattyúk (0-220m3/h 0-15bar) PTFE bevonattal is.

o   Légrés-motoros centrifugál szivattyúk (0-230m3/h 0-17bar)

o   csavar szivattyúk (RedScrew)

o   Membrán szivattyúk (Wilden)

 • Kompresszorok Blackmer cég gyártmányai

o   Dugattyús kompresszorok

o   Csavar kompresszorok

 • Extruderek, Csavar szivattyúk, MAAG gyártmányúak
 • Vákuum szivattyúk

o   Vízgyűrűs Vákuum szivattyúk

 • API 610 olajipari szivattyúk FinderPump
 • Térfogatkiszorításos szivattyúk, mágneskuplungos, légrésmotoros, tömítésmentes és csúszógyűrűs kivitelben
 • Centrifugál szivattyúk tömítéses és tömítésmentes (mágneskuplungoskivitelben FinderPump
 • Zsinóros és lapos tömítések (LG spirál, fésűs, fémcsapdás gyári támogatással!),
 • Peremek, szerelvények, szabályozó szelepek
 • Speciális síktömítések (Steel Trap, Spiral, Fésűs tömítések)
 • Csúszógyűrűs tömítések, O-gyűrűk
 • Bevonatos csövek, idomok
 • Kompenzátorok (EPDM,PTFE, Fém stb.)
 • Szerelvények (acél, saválló gömbcsapok, teflonozott, porcelán bevonattal is)
 • Hidraulika- és pneumatikatömítések
 • Elszívó ventilátorok

Gyártóink bemutatása

MPumps

Mágneskuplungos műanyag szivattyúk

Mágneskuplungos saválló szivattyúk

API 610 és API 685 szivattyúk

Az M PUMPS minőségi centrifugál- és mágneses meghajtású szivattyúk teljes választékát kínálja ügyfeleinek a finomító, vegyipari, gyógyszeripari és egyéb iparágak igényeinek kielégítésére.

 

Mouvex

Excentrikus dugattyús szivattyúk

A,S,C SL és SLC, Micro C szivattyúk

Lapátkerekes, P típusú szivattyúk

Perisztatikus szivattyúk

Egyedi típusú, mágneskuplungos szivattyúk

A MOUVEX®, A PSG® RÉSZE, 1906-BAN ALAPÍTOTTÁK, ÉS A FOLYADÉKOK ÉS SZÁRAZ ÖMLESZTETT TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSÁRA SZOLGÁLÓ TÉRFOGAT-KISZORÍTÁSOS SZIVATTYÚK ÉS KOMPRESSZOROK VEZETŐ GYÁRTÓJA VILÁGSZERTE.

A Mouvex a forgalmazók és az eredeti berendezésgyártók globális hálózatán keresztül a következő piacokat szolgálja ki: általános ipari, vegyipari folyamatok, energia, olaj és gáz, higiéniai/egészségügyi, katonai és tengeri, valamint szállítási/mobil egységek. Ezeken a piacokon belül a Mouvex szivattyúk leginkább megbízhatóságukról, tartósságukról és költséghatékonyságukról ismertek, és a világ legnehezebb alkalmazásaihoz ideális szivattyúzási technológiaként szerzett hírnevet.

Blackmer

Kompresszorok

Lapátkerekes szivattyúk

Egyedi, mágneskuplungos szivattyúk

A Blackmer a folyadékok és gázok szállítására szolgáló térfogat-kiszorításos szivattyúk, centrifugálszivattyúk és kompresszorok vezető gyártója. A Blackmer büszke arra, hogy innovatív termékátviteli megoldásokat kínál a következő piacokon: Vegyi feldolgozás, szappanok és tisztítószerek, festékek és bevonatok, folyadékterminálok, olaj és gáz, biodízel, finomított üzemanyagok, cseppfolyósított gázok, dízel kipufogógázok (DEF), tehergépjárművek és szállítás, folyadékterminálok, valamint katonai és tengeri járművek.
Blackmer Dugattyús kompresszorok. Egy és két dugattyús egyfokozatú kompresszorok. Különféle gázok, gőzök, pl. LPG,NaturalGas,CO2, Ammonia stb. szállítására kifejlesztett kompresszorok.

Blackmer egyedi kialakítású tömítésmentes lapátkerekű szivattyúja.

Alkalmazási területek: LPG, CO2, Ammónia, Izocainátok, Olaj-nyersolaj, zsírok, bitumen, festékek, ragasztók, folyékony cukor, és egyéb nagy viszkozitású és nyírás érzékeny anyagok szállítására.

Finder Pumps

FINDER szivattyúk: DIN, ISO, API előírásainak megfelelő centrifugál, és térfogatkiszorításos szivattyúk

API 610 , 682, 674, 674 szerinti kialakítások

Centrifugál csúszógyűrűs és mágneskulungos kivitel

A FINDER az egyik vezető európai vállalat az olaj- és gázipari és ipari alkalmazásokhoz tervezett szivattyúk és rendszerek tervezésében és gyártásában, amelyek nagy teherbírású termékeket és fejlett műszaki megoldásokat igényelnek. Termékeiket világszerte értékesíti a legnagyobb mérnöki vállalatoknak és olyan végfelhasználóknak, akik vezető szerepet töltenek be az olaj- és gázipar, a petrolkémia, az energiatermelés, a sótalanítás, a vegyipar, a gyógyszeripar és az élelmiszeripar területén.

Wilden

Wilden a világ legszélesebb palettával rendelkező membrán szivattyú gyártója. 6mm(1/4) és 104mm(4″) közötti csatlakozómérettel rendelkező palettáról választhatnak ügyfeleink. Szivattyú hát és kamrák anyaga lehet fémes, rozsdamentes, saválló, műanyag és különleges anyagok.

A Wilden az AODD szivattyútechnológia globális vezetőjeként hosszú távú örökséget szerzett. Az új innovációk úttörésére irányuló elkötelezettségnek köszönhetően, miközben páratlanul kiváló ügyfél-elégedettséget biztosítunk, AODD szivattyúcsaládunk páratlan megbízhatósággal, tartóssággal, hatékonysággal és teljesítménnyel rendelkezik.
Wilden a világ legszélesebb palettával rendelkező membrán szivattyú gyártója. 6mm(1/4) és 104mm(4″) közötti csatlakozómérettel rendelkező palettáról választhatnak ügyfeleink. Szivattyú hát és kamrák anyaga lehet fémes, rozsdamentes, saválló, műanyag és különleges anyagok.

Ampco Pumps

Az Ampco Pumps Company megfelel az ISO 9001:2015 követelményeinek az új térfogat-kiszorításos, centrifugális szaniter, tengeri és ipari szivattyúk tervezése és gyártása terén. Az Ampco pozitív kiszorítású szivattyúinak felújítási folyamata szintén megfelel az ISO 9001:2015 tanúsítás követelményeinek.

Az Ampco Pumps Company több mint 70 éve kínál világszerte minőségi centrifugálszivattyúkat és térfogat-kiszorításos szivattyúkat. Elkötelezettek vagyunk a minőségi termékek gyártása, a kiváló ügyfélszolgálat és a versenyképes árképzés iránt ügyfeleink számára a szaniter, tengeri és ipari piacokon. A világ néhány legelismertebb vállalatának preferált szivattyúszolgáltatójává váltunk.

Az Ampco Pumps büszke arra, hogy ISO 9001:2015 regisztrált vállalat. A mérnöki kiválóság újradefiniálásával az Ampco a szivattyúk, keverők és keverők legteljesebb termékcsaládját kínálja az iparágban.

Hydro adagolóberendezések

A Hydro Systems a világ egyik legnagyobb független gyártója a koncentrált vegyszerek hígító és adagoló rendszereinek. Kizárólag a vegyi anyagok ellenőrzött, biztonságos és környezetbarát módon történő adagolásának jobb és gazdaságosabb módjainak megtalálására összpontosítunk. Ügyfeleinket Európa-szerte, a Közel-Keleten és Afrikában az elérhető legjobb minőségű és legmegbízhatóbb készülékekkel látjuk el.

A Hydro világelső az adagolási és adagolási megoldások, köztük a berendezések, szoftverek és szolgáltatások terén. Stratégiai partnerségekkel, innovatív megoldásokkal és több mint 50 éves tapasztalattal a Hydro elkötelezett ügyfelei életének gazdagítása mellett, egy tisztább, fenntarthatóbb világ megteremtésével. Termékeink számos adagolási és adagolási alkalmazást szolgálnak ki a kereskedelmi tisztító-, mosoda-, mosogató-, élelmiszeripari, ipari, öntözési, kertészeti, állategészségügyi és egyéb iparágakban. A Hydro biztosítja, hogy az adagolás mindig pontos, biztonságos és költséghatékony legyen, így segítve az ügyfeleket a magabiztos tisztításban.

 

EnviroGear

Az EnviroGear teljesítette a különböző ipari tanúsítványok kritériumait, beleértve az ATEX, CE, FDA és TR CU megfeleléseket.

Az EnviroGear®, a Dover vállalathoz tartozó PSG® termékmárkája, a nagy értékű és nehezen tömíthető folyadékok biztonságos és hatékony szállítására szolgáló innovatív, kiváló minőségű ipari fogaskerekes szivattyúk globális szállítója. Az EnviroGear küldetése a világ legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb belső fogaskerekes szivattyúinak megtervezése az ügyfelek igényeinek megértése és a magasan képzett és tapasztalt csapat által nyújtott páratlan ügyfélszolgálat révén.

GRISWOLD

A Griswold 70 éves tapasztalattal és a minőségi centrifugálszivattyúk gyártása iránti elkötelezettséggel a háta mögött a világ számos legnagyobb ipari alkalmazásához kínál megoldásokat. 

A Griswold™ 70 éves tapasztalattal és a minőségi centrifugálszivattyúk gyártása iránti elkötelezettséggel a háta mögött a világ számos legnagyobb vegyipari, olaj- és gázipari, energiatermelő, víziparki, állatkerti, akváriumi és szökőkútgyártó vállalata számára kínál megoldásokat. A Griswold a Dover vállalathoz tartozó PSG termékmárkája, melynek székhelye Grand Terrace-ban (Kalifornia, USA) található.

SAER

A SAER Elettropompe S.p.A. a felszíni és búvárszivattyúk és motorok vezető olasz gyártója és szállítója, amely több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik az olasz és nemzetközi piacon.

A SAER Elettropompe S.p.A.-t Carlo Favella alapította 1951-ben. A vállalkozás mindig is családi vállalkozás volt, és mostanra már a harmadik generációba lépett; ez tette lehetővé, hogy a csoport a mai napig folytassa eredeti küldetését. A piac összes követelményének való megfelelés, miközben ragaszkodunk a nyersanyagok maximális minőségéhez, és minden kérést a növekedés és a specializáció értékes lehetőségeként kezelünk – ezek az alapvető elvek, amelyek az öt olaszországi gyártóüzemünkben nap mint nap végzett munkánk mögött állnak.